A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Відкритий простір у Рівному

Дата: 13.12.2018 12:46
Кількість переглядів: 646

Фото без опису

7-8 грудня у Рівненській обласній бібліотеці для молоді  Громадська Спілка "Громадські ініціативи України" та громадська організація “Волинський ресурсний центр” (місто Рівне) провели відкритий простір “Зміни на місцях: що ми можемо робити спільно?”.

До участі у відкритому просторі були запрошені громадські організації, ініціативні групи (особливо ті, які діють на місцевому рівні), активісти Рівненської області.

Фото без описуНа заході були і представники від м. Корець - Анатолій Гайдук голова ГО «Громада Кореччини на захисті лісу та екології району», Микола Самойдюк, член виконавчого комітету, начальник Корецької експлуатаційної дільниці Рівненського МУВГ та Сергій Остапчук, депутат міської ради.

Фото без описуЛідери громадських організацій, рухів та ініціатив, які працюють у Рівненській області, разом обговорили завдання, які можна виконати у своїх громадах зараз, коли з’являються нові виклики та нові можливості та що можуть робити спільно ініціативи у сфері екології, місцевого розвитку, урбаністики, роботи з дітьми і молоддю, соціальні ініціативи, захисту тварин, культурні товариства та товариства національних меншин, а ще багато інших організацій та ініціатив, що працюють на Рівненщині.

Окрема частина відкритого простору була присвячена обговоренню можливостей для спільної роботи, а також темі компетенцій та знань, яких не вистачає для успішної діяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь