A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ВИБОРИ УЧНІВСЬКИХ ЛІДЕРІВ КОРЕЦЬКОГО НВК «ШКОЛА-ЛІЦЕЙ»

Дата: 27.09.2018 09:47
Кількість переглядів: 718

Фото без опису

У кожної генерації є свої лідери – люди, які визначають обличчя часу, змінюють життя, активно впливають на її зміни. Яким буде майбутнє України, залежить від нас з вами. І тут потрібні не тільки приклади, яких чимало в нашій країні, але і цілеспрямована робота щодо підтримки активної та рішучої молоді.

Щорічно у сесійній залі Корецької міської ради за участю міського голови Дмитрук Людмили Миколаївни Корецький НВК «Школа І-ІІ ст. - Ліцей» проводить учнівську конференцію «Ключ до самореалізації», на якій обираються учнівські лідери.

Фото без опису

Лідерські, організаторські якості проявляються вже в дитинстві, і дуже важливо підтримувати їх, спрямовувати в необхідне русло, дати таким дітям і підліткам знання, які дозволять їм якнайбільше розкрити свої здібності і поставити їх на службу людям, своєму народу. Непросту задачу виховання майбутньої політичної і ділової еліти, об'єднання дітей Корецького НВК «Школа-Ліцей» навколо спільних, цікавих та корисних справ на себе взяла дитяча  організація «ПЛЕЯДА».

«ПЛЕЯДА» є таким життєвим осередком, де ліцеїст може знайти не тільки однодумців, а й проявити й утвердити себе, реалізувати свої життєві плани, збагатити своє життя. Прийшовши до «ПЛЕЯДИ» не тільки усвідомлює себе як лідера, а й цим вчинком декларує своє бажання взяти на себе більшу відповідальність.

Фото без опису

Вітаємо нових керівників відділів Процишину Катерину (Відділ внутрішніх справ); Сус Маргариту (Відділ культури); Федькевич Яну (Відділ освіти); Карплюк Ліну (Відділ охорони здоров’я і спорту); Карплюк Олену (Відділ охорони дитинства).

Нових ідей та звершень планів зичимо переможцям!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь