A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

НАТО-Україна. Безпека. Захист. Стабільність

Дата: 23.05.2018 08:34
Кількість переглядів: 783

Уряд схвалив план заходів щодо реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2018 рік

Основною метою плану є підвищення рівня підтримки громадянами України державної політики у сфері євроатлантичної інтеграції та рівня довіри до НАТО як до інституції, що відіграє ключову роль у зміцненні міжнародної безпеки.

Серед основних заходів, які передбачається виконати в 2018 році за участю Держкомтелерадіо, МІП, МЗС, обласних та Київської міської держадміністрацій, громадських об’єднань — проведення інформаційно-роз’яснювальних кампаній “НАТО-Україна. Безпека. Захист. Стабільність” та “Співробітництво Україна-НАТО як каталізатор реформ”.

З  метою підвищення рівня підтримки громадянами України державної політики у сфері євроатлантичної інтеграції буде проведена освітня програма “Чому НАТО? Засади і принципи діяльності НАТО та його роль у підтримці міжнародної безпеки”. У рамках цієї програми  заплановано цільові публічні заходи в регіонах за участю представників органів державної влади, сектору безпеки і оборони, представництв НАТО в Україні; творчі конкурси, створення циклів теле- і радіопрограм; виготовлення, розміщення в громадських місцях і закладах освіти плакатів, листівок, буклетів, рекламно-сувенірної продукції тощо.

Крім того, центральні та місцеві органи державної влади будуть оприлюднювати на офіційних веб-сайтах та в соціальних мережах інформацію про співробітництво України з НАТО та висвітлювати заходи, які здійснюють органи державної влади у сфері євроатлантичної інтеграції України. Також передбачено інформування про невійськові ініціативи НАТО, зокрема  у сфері екології, енергетики, ядерної і радіаційної, кібернетичної та інформаційної безпеки тощо.

Для поінформованості населення створено веб-сайт http://ukraine-nato.mfa.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь