A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ТИЖДЕНЬ ЗНАНЬ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ

Дата: 19.04.2019 12:57
Кількість переглядів: 634

19 квітня рятувальники ДПРЧ-15 ГУ ДСНС України у Рівненській області провели «Тиждень знань із безпеки життєдіяльності» в дошкільному навчальному закладі ”Ромашка”. Метою цього важливого просвітницького заходу стала профілактика загибелі дітей в умовах надзвичайних ситуацій, а також навчання правил безпечної поведінки в нинішніх умовах. У межах Тижня знань дітям пояснили правила безпеки життєдіяльності, дії з само- та взаємодопомоги в разі надзвичайних ситуацій різних типів.  Для кращого розуміння матеріалу рятувальники вручили дітям плакати на протипожежну тематику.

Фото без описуДіти не достатньо усвідомлюють, до яких тяжких наслідків може призвести порушення правил безпечної поведінки, та яким чином потрібно поводити себе, щоб не спричинити лиха. Не рідко біда приходить тоді, коли батьки залишають дітей без нагляду, не контролюють їхні розваги та не роз’яснюють про небезпеку тих чи інших дій. Тож проведення профілактичної роботи серед молоді є невід'ємною частиною виховання підростаючого покоління.

Фото без описуЗнаючи основні вимоги та маючи навики поводження в тій чи іншій надзвичайній ситуації, як в ранньому віці, так і в майбутньому, дитина не стане винуватцем їх виникнення і в будь який час зможе допомогти та захистити себе і оточуючих.

Тож, щоб уникнути дитячого травматизму, ДПРЧ - 15 ГУ ДСНС  України у Рівненській області звертається до батьків з проханням не залишати дітей без нагляду та частіше контролювати їхні розваги. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність на дорогах та водоймах, при поводженні з вогнем, електричним та газовими приладами, побутовою хімією, ліками тощо.

Періодично виділяйте декілька хвилин на відверту розмову з дітьми, адже ці хвилини вимірюватимуться ціною життя! Пам’ятайте, щоб неждана мить не стала початком великої  біди, потрібно давати дітям чіткі знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації!

 

ДПРЧ-15 ГУ ДСНС України у Рівненській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь