A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ВІДБУВСЯ ВИЇЗНИЙ ДЕНЬ ДЕПУТАТА

Дата: 12.04.2019 15:11
Кількість переглядів: 841

На виконання плану роботи Корецької міської ради на 2019 рік, з метою сприяння обізнаності та обміну досвідом для депутатів ради було проведено виїзний «день депутата». Топ-тема заходу – ознайомлення із діяльністю Гощанської  селищної ради.

Тематику обрано невипадково, нинішній захід покликаний сприяти поглибленню дружніх зв’язків і взаємодії депутатського корпусу міської ради із колегами із сусіднього району.

День депутата пройшов  насичено, дискусійно і конструктивно.

Модератором зустрічі був Дмитро Ткачук, секретар ради.

Роботу селищної ради презентував її голова – Микола Панчук, який розповів чим живе і як розвивається Гоща сьогодні.

В рамках обміну досвідом було представлено реалізацію проектів «Розумне світло»,  «Безпечне місто» та «Open Hub».

Про роботу в округах депутатів, здобутки та проблеми депутатських комісій поділилися Світлана Павлюк, голова постійної депутатської комісії з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та етики, гласності, конфлікту інтересів та Андрій Бабінець, заступник голови постійної депутатської комісії з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного та культурного розвитку, соціального забезпечення населення, у справах охорони здоров’я, сім’ї та молоді, освіти, торгівлі, підприємницької діяльності, промисловості.

Діяльність відділу стратегічного розвитку презентував Євгеній Сульжук, начальник відділу, який розповів про залучення додаткових коштів у громаду, завдяки підготовці та написанню різних проектів, про налагодження співпраці з різними організаціями для створення позитивного іміджу та розвитку промоції селища Гоща.

 Зокрема було представлено співпраця з Міжнародною організацією «Корпус Миру». З 1 квітня в Гощанській селищній раді в «Open Hub» стартував курс «Уроки фінансової грамотності для українських родин», який покликаний надати навички фінансової грамотності та правильне формування домашнього бюджету як для молоді, так і для дорослого населення. Автор курсу – волонтер Корпусу Миру Колтон Есплін. Допомагає йому із перекладом та адаптацією занять до українських реалій спеціалістка відділу стратегічного розвитку Гощанської селищної ради Анастасія Сухляк.

Про тісну і результативну співпрацю з селищною радою розповіла директор КП «Агентство розвитку Гощі» Галина Чуб’юк.

Депутати міської ради мали чудову можливість познайомитись із історією селища та чудовим старовинним парком завдяки екскурсії, яку провів Володимир Коташевський.

В рамках зустрічі депутатам було запропоновано подивитись Гощанський дитсадок-ясла «Малятко», а в.о. директора дитсадка Людмила Каленчук ще раз  довела, що розуміння і спільні, злагоджені дії з органами самоврядування, підприємцями дають чудові результати та користь для жителів громади.

З ініціативи Корецького міського голови Людмили Дмитрук для закріплення дружніх відносин та на згадку про зустріч депутати спільно висадили алею лип на гощанській «набережній побачень».

Завершився виїзний день депутата відвідуванням магазину торгової марки «Пригощайся» та зустріччю із директором ПрАТ «Гощанський завод продтоварів» Любов’ю Гончаровою. Депутати мали змогу познайомитись і скуштувати продукцію заводу, а міський голова Корця запропонувала шляхи співпраці з торговою маркою «Пригощайся»: відкриття у Корці філіалу підприємства та випуск солодощів із брендом «Корець».

Міська рада та депутатський корпус дякують  перевізнику Валерію  Букаті за надання транспортних послуг.

Такі зустрічі – можливість не лише поспілкуватися, обговорити проблемні питання, але й побачити, запропонувати нові ідеї розвитку та поділитись досвідом депутатської роботи з колегами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь