A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ВІДКРИТТЯ НОВОГО МАЙДАНЧИКА

Дата: 12.07.2019 18:26
Кількість переглядів: 734

Фото без опису

12 липня в місті Корець відбулась довгоочікувана подія – відкриття футбольного майданчика з синтетичним покриттям в міському парку (за приміщенням ДЮСШ).

Урочисту подію відкрила міський голова Людмила Дмитрук, яка відмітила, що спортивний майданчик побудований за сприяння народного депутата України Юрія Вознюка у рамках державної програми "Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України". Кошти на його встановлення виділені з державного бюджету, співфінансування 30% вартості проекту було виділено з місцевого бюджету.

Фото без опису

Майданчик є гарним подарунком для жителів міста та району. Віднині діти та дорослі  матимуть змогу займатися спортом, активно проводити своє дозвілля та зміцнювати своє здоров’я.

 

Фото без опису

На відкриття прибули перший заступник голови Рівненської федерації футболу Олег Кучер, заступники голів районної адміністрації та районної ради, депутати міської ради, районної ради, представники міських та районних установ, школярі, мешканці міста.

 

Фото без опису 

 Фото без опису

На урочисту церемонію  завітав і сам народний депутат України Юрій Вознюк.

Фото без опису

Право перерізати символічну стрічку було надано маленьким корчанам-футболістам Гордійчуку Олександру, Кіселику Антону, Чекальським Максиму та Дмитру, депутату Вознюку Юрію, міському голові Людмилі Дмитрук та голові корецької районної організації ВФСТ "Колос" Качановському Віталію.

Фото без опису

Після вітальних слів настав час випробувати спортивний майданчик у дії. Право першого удару по воротах надали Юрію Вознюку, потім команді працівників Корецької міської ради та всім бажаючим.

Фото без опису   

Дитяча футбольна команда ДЮСШ отримала в подарунок від міського голови нову спортивну форму для участі у змаганнях.Фото без опису

 

Українськими патріотичними піснями гостей розважив творчий чоловічий квартет «Ясени».

Фото без опису

А завершив свято турнір з міні-футболу серед ветеранів, на який прибули команди з Грушвицької сільської ради на чолі з головою Данилюком Олександром та Олександрійської ОТГ Рівненського району.

Фото без опису      

А також три команди ветеранів м.Корця, в складі якої були корчани, які проживають в м.Києві, м.Рівному, м.Житомирі, смт. Дубровиці та м.Корець.

Фото без опису

Корецька міська рада дякує  за допомогу в облаштуванні території під майданчик КП «Корецьжитловодоканал» в особі директора Андрія Чекальського, Корецькому лісництву в особі Павла Глюзи, депутату районної ради, Корецькому РЕМ ПрАТ "Рівнеобленерго" особі Віктора Тригубця, ТзОВ «Фаворит-Агро», Корецькій пожежній частині в особі Юрія Хіміча,  підприємцю Бондарю Миколі, групі робітників з благоустрою Корецької міської ради на чолі із заступником міського голови Іваном Маркевичем та за, безумовно, найактивнішого сприяння у проведенні робіт Качановському Віталію.

Міні-футбольне поле зі штучним покриттям – це нові можливості для занять спортом, підтримки здорового способу життя та забезпечення необхідного фізичного розвитку для підростаючого покоління. 

Фото без опису 

 Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь