A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

СПОРТИВНИЙ ДЕНЬ

Дата: 16.09.2019 09:08
Кількість переглядів: 630

В неділю в День фізкультури і спорту України в місті було проведено ряд спортивних заходів – змагань.

На футбольному майданчику у міському парку відбулися «Веселі старти» для учнів 5-6 класів. В різних спортивних естафетах змагались 5 команд, перше місце серед яких завоювала команда  Корецької  ЗШ  І-ІІІ ст. №3, друге – ЗШ І-ІІІ ступенів с. Новий Корець, третє - Корецька  ЗШ  І-ІІІ ст. №1, четверте місце – ЗШ І-ІІ ст. с. Користь, а п’яте - Корецький НВК «Школа І-ІІ ступенів - Ліцей».

Всі команди були нагороджені м’ячами, капітани команд – подарунками, а учасники отримали грамоти та морозиво від Корецької міської ради.

А відразу після завершення «Веселих стартів» на майданчику  проведено змагання з міні-футболу, перше місце на яких посіла команда депутатів та любителів футболу,  друге – збірна команда вчителів вчителів фізичного виховання шкіл району, третє -  вчителів ДЮСШ.

На памп-треці в цей день проходили  велосипедні змагання, які налічували 32 учасника. Першим фінішував Березанський Богдан, другим - Кузьмич Дмитро, третім - Онищук Михайло.

А на стадіоні відбулися змагання з футболу між двома командами  - с. Дядьковичі Новоград-Волинського р-ну та с. Жадківка, з рахунком 3:1 на користь команди с. Дядьковичі.

День видався яскравим,  насиченим та подарував безліч емоцій та адреналіну не тільки учасникам змагань , а й вболівальникам.

Корецька міська ще раз вітає всіх учасників та переможців святкових змагань та бажає і надалі залишатись активними учасниками спортивного життя та впевнено йти вперед до нових перемог!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь