A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ!

Дата: 11.10.2019 11:16
Кількість переглядів: 684

10 жовтня  у приміщенні районного будинку культури та дозвілля відбулися святкові урочистості з нагоди Дня захисника України, свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня українського козацтва "Сила нескорених".

Фото без описуЗ вітальними словами виступили Олександр Сухий, заступник голови райдержадміністрації, Ігор Хоменчук, голова районної ради, Іван Маркевич, заступник міського голови, голова Корецької районної спілки ветеранів Афганістану, Сергій Красько, підполковник, військовий комісар Корецького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та настоятель благочинний церков Корецького району, настоятель Свято-Воскресенского храму ПЦУ протоієрей о.Іван (Мациканич).

Фото без описуМатерям загиблих учасників анититерористичної операції на Сході України вручили відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції» та цінні подарунки від райдержадміністрації та районної ради.

Фото без опису

З нагоди Дня захисника України сімдесят чотири учасники бойових дій Кореччини отримали заохочувальні відзнаки начальника Генерального штабу – нагрудний знак «Учасник АТО».

Працівникам Корецького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки були вручені грамоти від Корецької районної держадміністрації та районної ради.

За співпрацю з органами місцевого самоврядування грамотою міської ради та подарунком було нагороджено військового комісара Сергія Красько.

Захід завершила святкова концертна програма.

Фото без опису

 

Фото без описуЧлени учнівської ради, що діє при міському голові  разом з міським головою відвідали та привітали ветерана УПА Ягоцьку Ольгу Федорівну.

Фото без опису

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь