A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

СІМ’Я – ОСНОВА ОСНОВ

Дата: 16.10.2019 08:50
Кількість переглядів: 542

Людина не може жити та існувати одна. Адже недарма всі ми боїмося самотності. Для нас дуже важливі визнання, повага й любов наших найдорожчих і найрідніших людей. Сім’я – це основа основ, це місце, де щиро радіють твоїм успіхам, ділять з тобою твої невдачі, біду, підтримують і допомагають у всьому та завжди. Сім’я – це фортеця, всередині якої ти відчуваєш себе захищеним. 

Проте в Україні статистика розлучень нажаль доводить, що більшість тих, хто вступив у шлюб, розлучається. Адже до такої відповідальної справи як сімейне життя, багато людей взагалі не готується. Вважають, що це само собою зрозуміло, що для створення сім’ї  не потрібно додаткових знань та зусиль. І вже в перші дні з'ясовується, що це далеко не так.

 Тому з ініціативи Орини Витовщик – викладача ВПУ-24 та за сприяння міського голови Людмили Дмитрук і керівника районного відділу освіти Оксани Форсюк відбулася цікава та продуктивна зустріч. 15 жовтня 2019 року до Корця завітав Адріан Буковинський  - автор освітньої програми з курсу «ОСНОВИ СІМ’Ї» кандидат філософських наук, експерт з питань сімейної політики та сімейних відносин, Президент Всеукраїнського благодійного фонду «Сім’я”.

Пан Адріан  мав зустріч з учнівською молоддю 10-11 класів, вчителями навчальних закладів та методистами Корецького районного відділу освіти , яким було презентовано програму курсу «ОСНОВИ СІМ’Ї»,  його мету та важливість впровадження в навчальних закладах.

З цього курсу учні довідаються про сутність та про необхідні передумови міцної сім’ї, про те, як встановити і підтримувати позитивну атмосферу взаємин, а головне, як зберегти і примножити любов – найчарівніше почуття, що лежить в основі сімейних стосунків.

У підсумку зустрічі було визначено вектор подальшої співпраці з експертом та освітян району  для того, аби предмет ОСНОВИ СІМ’Ї  у загальноосвітніх закладах було впроваджено вже з наступного навчального року. Завідувачка Корецького районного методичного кабінету Радковська Т. В. та методист Літвинчук О. С. посприяли, щоб забезпечити підручниками з даного курсу загальноосвітні заклади району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь