A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

МІСЬКА РАДА ІНФОРМУЄ

Дата: 21.10.2019 14:10
Кількість переглядів: 493

21 жовтня в рамках роботи на виборчому окрузі м.Корець відвідав народний депутат України, член антикорупційного комітету Роман Іванісов.

В ході візиту було обговорено питання підтримки у спрямуванні до міського бюджету субвенції з державного бюджету, прийнятої розпорядженням № 500-Р від 10 липня 2019 р. Кабінетом Міністрів України, на здійснення заходів соціально-економічного розвитку міста, зокрема ремонт під’їзної дороги до історичної пам’ятки міста – Корецького замку, завершення капітального ремонту вул. Гарбарська, придбання спецтехніки – сміттєвоза, закінчення реконструкції очисних споруд, проведення  капітального ремонту приміщення, визначеного під міськрайонний ЦНАП та можливість залучення у місто інвесторів.

Під час зустрічі народний обранець озвучив своє бачення до реформ, що проводяться у сфері децентралізації, освіти та медицини.

Фото без опису

Роман Іванісов завірив, що як народний депутат України готовий і бажає плідно співпрацювати в окрузі, але попередив про особистий контроль за правильним використанням бюджетних коштів на місцях, адже для нього найбільш важливо, щоб округ, який виявив йому довіру, перш за все – розвивався.

Також народний депутат України запевнив, що найближчим часом планує провести у м. Корець зустріч із депутатським корпусом, виконавчим комітетом та громадськістю.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь