A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ВІДБУЛИСЬ ГРОМАДСЬКІ ОБГОВОРЕННЯ

Дата: 08.11.2019 09:05
Кількість переглядів: 496

07 листопада у залі Корецької міської ради відбулися громадські обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності «Відновлення гідрологічного режиму та санітарного стану р. Корчик в межах м. Корець Корецького району Рівненської області».  Мета даного заходу – проведення громадських обговорень планової діяльності виконавчого комітету Корецької міської ради щодо розчищення русла р.Корчик в адміністративних межах м.Корець відповідно до Закону України «Про оцінку впливу на довкілля».

Обговорення проводили спеціалісти відділу оцінки впливу на довкілля Департаменту екології та природокористування Рівненської обласної державної адміністрації Оксана Карповець та Марина Мантула.

Фото без описуІз оцінкою впливу проекту на довкілля присутніх ознайомив розробник звіту – Анатолій Петровський, директор ПП «ІНВІЕКО-ЗАХІД».

Фото без описуУ обговоренні взяли участь працівники, депутати та члени виконавчого комітету міської ради, представники організацій і жителі міста: Микола Самойдюк, Віктор Дмитрук, Віктор Савченко, Володимир Петрук, Анатолій Здрок, Юрій Мацько, Володимир Міськевич та ін.

Фото без опису

Фото без описуПіднімались питання щодо розчищення ще однієї ділянки берегової смуги, яка знаходиться в межах геологічного заказника місцевого значення «Корецькі граніти», правильного складування ґрунту (мулу) після очищення дна русла, необхідності ремонту шлюзів на гідротехнічній споруді дамбі  та ін.

Відповіді на питання по оцінці впливу надав Олег Шпартак, головний інженер проекту.

Громадські обговорення пройшли у конструктивній, діловій обстановці.

Зауваження та пропозиції до звіту з оцінки впливу на довкілля проекту «Відновлення гідрологічного режиму та санітарного стану р. Корчик в межах м. Корець Корецького району Рівненської області» ще можна вносити до 20 листопада 2019 року на сайт Реєстр ОВД (Оцінка впливу на довкілля. Єдиний реєстр) за посиланням – eia.menr.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь