A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ПРОВЕЛИ СВЯТО

Дата: 03.12.2019 14:02
Кількість переглядів: 1393

3 грудня 2019 р. у Міжнародний день людей з обмеженими можливостями для учнів Корецького інклюзивно-ресурсного центру  було проведено гарне свято: «МИ – НАЙКРАЩІ!»

До  дітей і батьків, працівників інклюзивно-ресурсного центру з вітальними словами звернулися міський голова Людмила Дмитрук, заступник голови райдержадміністрації Олександр Сухий, заступник голови районної ради Віктор Дулюк. 

До проведення заходу долучилися члени Дитячої дорадчої ради при міському голові та учні Корецького НВК «Школа-Ліцей», які допомогли учням ІРЦ гарно справитися з творчими завданнями та залучили їх до ігор.

Для ігрової діяльності від міської ради Корецький інклюзивно-ресурсний центр отримав набори індивідуальних конструкторів та м’які іграшки.

 Організатори дитячих свят «ОксЮля» провели безкоштовно дітям Бульбашкове шоу.

Кожен учень інклюзивного центру на згадку про свято отримав гарний подарунок. Спонсорами свята виступили міська та районна ради, управління освіти, молоді та спорту Корецької райдержадміністрації,  КУ «Корецький РМК», настоятель костелу Святого Антонія отець Томаш та Благодійний фонд «Юрій Трачук та партнери».

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з обмеженими можливостями і не тільки у цей день, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть особливі люди і вони потребують нашої допомоги і уваги.

Також висловлюємо вдячність всім, хто опікується такими людьми, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. Нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь