A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ЧИСТОТА НАШОГО МІСТА ЗАЛЕЖИТЬ ВІД СОВІСТІ КОЖНОГО ЙОГО МЕШКАНЦЯ

Дата: 05.06.2020 12:05
Кількість переглядів: 2290

Фото без описуСьогодні, 5 червня,  відзначають Всесвітній день охорони навколишнього середовища.  Цей день є одним з основних способів привернути увагу громадськості до проблем навколишнього середовища, а також стимулювати інтерес до них і відповідні дїї.

Корчани теж по своєму долучились до святкування – безліч налузаного сміття біля лавок у центрі міста і не тільки. Мова йде не лише про сьогоднішній день – таке спостерігаємо часто.

Фото без описуКожен хоче жити в чистому місті, та не кожен хоче щось для цього зробити.  Люди, хоча б не смітіть, вже не говоримо про те, щоб прибрати.

Для чистоти в місті, звичайно, багато робиться. Щоранку на роботу  виходять працівники  комунальних  підприємств, які  наводять лад на вулицях.  Комунальники працюють,  а інші жителі нашого міста додають  їм роботи - невиховані люди кидають сміття  де  попало. Таких людей,  на жаль,  багато. От  і маємо результат!

А  якщо кожна  людина  перестане  жбурляти  на асфальт  недопалки,  сміття з насіння,  «ховати» в кущах  пластикові  пляшки,  кидати на газони,  в парках та в річку порожні  обгортки і інші  відходи,  то в місті  стане чисто. Як  за  помахом  чарівної палички! Але  так має  чинити  кожен  корчани.  Не треба  кивати один на одного та говорити:  «А чому я?  Нехай  хтось дбає про чистоту!».

Потрібно  зробити  своїм  особистим  правилом  дотримання  чистоти  не  тільки у себе  вдома,  але й у місті.  Ніхто,  окрім  нас  самих,  не  зможе  нам  створити затишок і порядок.  А  відтак,  і хороший  настрій  усім,  котрі  люблять і шанують своє  місто.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь