A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ВІДПОЧИНОК В «ЧИСТОТІ»…

Дата: 15.06.2020 10:16
Кількість переглядів: 343

Всі з нетерпінням чекають теплого літа, адже це завжди період відпочинку та  яскравих вражень.  Міською радою до літнього сезону проводились роботи по упорядкуванню територій для відпочинку на березі річки Корчик в районі старого мосту, замку та хлібокомбінату -  було встановлено альтанки, скошено траву, завезено пісок та інше.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Вся ця робота проводилась і в подальшому буде проводитись для створення комфорту жителям міста. Та складається враження, що людям байдуже. Свідчить про це ситуація  в Корці  минулими вихідними. Кожен на відпочинок до річки іде з торбиною провіанту, але після відпочинку чомусь сміття викинути в урну, або забрати з собою не має бажання. Дуже тяжко піднятись, підійти та простягнути руку до смітника, значно легше просто викинути сміття де попало, а потім хтось прибере, тільки хто?

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Головне для наших людей – гарно відпочити, отримати задоволення та залишити після себе купи сміття. Це стосується і центру міста, де постійно купи недопалків.

Фото без опису А де ж людські цінності? Де повага до чужої праці?  Де, врешті-решт, повага до самих себе?  Не забувайте, місто – це ми, а, відтак, прямо впливаємо на його життя та імідж.  Як ми можемо поважати себе, коли не поважаємо місце в якому живемо, людей, які нас оточують?

Вкотре просимо – не смітіть! Викидайте відходи у смітники, для цього вони встановлені та мають виконувати свої функції.  Або ж просто зберіть відходи у торбину для сміття та заберіть із собою, у місті є куди їх викинути, дотримуючись правил сортування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь