A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 24.07.2020 16:03
Кількість переглядів: 442

Чергова сорок восьма сесія Корецької міської ради відбулася 23 липня.

Сесія затвердила звіт про виконання бюджету Корецької міської ради за І півріччя 2020 року, повний перелік назв вулиць та актуальної нумерації будинків в місті Корець, акти з визначення розміру збитків, заподіяних внаслідок використання земельних ділянок без правовстановлюючих документів.

Після обговорення було внесено зміни до бюджету Корецької міської ради на 2020 рік та міської Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2020 рік.

Фото без описуДепутати підтримали ініційовані Громадською організацією «КРО «Корець онлайн» дві місцеві ініціативи –  «Громадський автобус» та «Стела пам’яті».

Також було розглянуто земельні питання та звернення громадян.

Фото без опису

Фото без опису

До сесії звернулися підприємці міста з проханням надати дозвіл на проведення торгівлі поза межами території «малого» та «великого» ринків з малих архітектурних форм – палаток, які мають ідентичний правовий зміст та статус з МАФ-кіосками, торгівля з яких дозволена, щоб надати рівні можливості для здійснення торгівлі, як і підприємці, що здійснюють торгівлю з кіосків, адже і одні, і другі відносяться до малих архітектурних форм та дозволити вхід на «малий ринок» зі сторони магазину ПП Годун А.

Фото без описуВраховуючи, що зазначена ситуація викликає соціальну напругу серед підприємців міста та з метою якнайшвидшого врегулювання даного питання депутати вирішили звернутись до Корецького районного управління Держспоживслужби, яке контролює роботу ринків, за роз’ясненням з приводу надання дозволів на здійснення торгівлі з МАФ-палаток за межами ринків у м. Корець та бачення шляхів врегулювання зазначеної вище ситуації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь