A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ЗВЕРНЕННЯ виконавчого комітету Корецької міської ради до громади м. Корець

Дата: 27.03.2019 16:42
Кількість переглядів: 575

Фото без опису

ЗВЕРНЕННЯ

виконавчого комітету Корецької міської ради до громади

м. Корець

Земля! Маленька блакитна кулька у безодні Всесвіту! Земля породжує джерела і стрімкі потоки, трави і дерева. Вона тримає на собі океани, приймає дощі, сніги й тумани. Земля – це дім, у якому ми живемо! Дім, частиною якого ми є! І як ми будемо себе у ньому поводити, залежатиме наше життя.

Наше місто чи село не закінчується власними дверима. Все, що навколо нас, – це наша домівка. Краса та охайність території нашої громади – це, в першу чергу, наше ставлення до цих напрочуд простих, але, на жаль, поки що неосяжних для багатьох із нас речей. Подивіться навколо – побутове сміття в парках, вулицях міста, на берегах річки – це все результат нашої життєдіяльності та нашої байдужості. 

З 21.03.2019 по 26.04.2019 у місті проходить місячник озеленення, чистоти та благоустрою.

Звертаємось до трудових колективів, підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності, приватних підприємців різних сфер діяльності, депутатського корпус міста та району, громадських організацій, релігійних громад, учнівської та студентської молоді, небайдужих краян взяти участь у місячнику та навести чистоту і порядок на власних та прилеглих територіях, в парках, біля джерел, на берегах річки і т.п.

Звертаємось до всіх власників та користувачів земельних ділянок, щоб привести їх в належний стан, провести весняну обрізку дерев, очистити їх від сухостою та формувати естетичного вигляду зелених насаджень.

З метою створення належних умов для забезпечення утримання вулиць міста просимо прибрати будівельні матеріали, які знаходяться за межами власних земельних ділянок для проведення робіт з благоустрою міста, ремонту дорожнього покриття, грейдерування вулиць.

На території міста встановлені урни для побутових відходів, контейнери для пластику та скла, є пункти прийому вторинної сировини.

Інформуємо: забороняється складувати біля контейнерів для збору ТПВ будівельні матеріали, гілля, листя, землю. Все це потрібно вивозити за індивідуальними договорами з КП «Корецьжитловодоканал».

Жителі, які утримують свійську птицю, мають котів, собак не допускайте розведення антисанітарії, прибирайте після своєї живності.

Не забувайте і про упорядкування могил рідних і близьких.

Людина виділяється серед живої природи своїм розумом, щирим серцем. Тож збережемо кожен куточок рідного міста. Станьмо розумними господарями на своїй землі, і давайте будемо пам’ятати, що екологічне забруднення, як ланцюгова реакція, може призвести до екологічної катастрофи.

Сподіваємось, що участь кожного у місячнику буде суттєвою і ми разом зробимо  все можливе, щоб місто розквітало і в ньому всім нам жилося затишно і комфортно.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь