A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ДО ВІДОМА ВИБОРЦІВ!

Дата: 12.10.2020 09:46
Кількість переглядів: 286

Відповідно до чинного законодавства щодо організації та проведення 25 жовтня 2020 року чергових місцевих виборів:

Члени дільничних виборчих комісій зобов’язані не пізніше 15 жовтня  2020 року надіслати або доставити в інший спосіб кожному виборцю іменне запрошення, отримане від органу ведення Державного реєстру виборців. Крім того з 14 жовтня 2020 року кожен виборець має право ознайомитися з попереднім списком виборців у приміщенні дільничної виборчої комісії та перевірити правильність внесених до нього відомостей.

Виборець може звернутися до дільничної виборчої комісії або безпосередньо до органу ведення Державного реєстру виборців із заявою про уточнення попереднього списку виборців, у тому числі про включення або виключення зі списку себе особисто або інших осіб, а також щодо наявності або відсутності відміток про постійну нездатність виборця пересуватися самостійно.

Виборець особисто подає заяву до дільничної виборчої комісії або безпосередньо до органу ведення Державного реєстру виборців. У разі якщо виборець з порушенням здоров’я (у зв’язку з інвалідністю, тимчасовим розладом здоров’я, віком) не може особисто подати заяву, дільнична виборча комісія за зверненням такого виборця зобов’язана забезпечити прийняття заяви у такого виборця в інший спосіб. До заяви додаються документи (копії документів), які підтверджують зазначені в ній відомості.

Така заява може бути подана до дільничної виборчої комісії чи органу ведення Реєстру не пізніш як за п’ять днів до дня виборів (до 19 жовтня включно). Заява, подана після зазначеного строку, не розглядається.

 

Додатково звертаємо увагу  громадян на право перевірити свою наявність в Державному реєстрі виборців. Перевірити інформацію щодо включення до Державного реєстру виборців можна у будь якому відділі ведення Державного реєстру виборців. Також перевірити інформацію про своє включення до Державного реєстру виборців можливо не виходячи з оселі за допомогою мережі Інтернет. Для цього потрібно зайти на офіційний сайт Державного реєстру виборців (www.drv.gov.ua) та скористатись програмним ресурсом «Особистий кабінет виборця».

У разі  виявлення свого не включення до Державного реєстру виборців, або виявлення розбіжностей у своїх персональних даних запрошуємо звернутися у відділ ведення Державного реєстру виборців апарату Корецької райдержадміністрації, який знаходиться в приміщенні Корецької райдержадміністрації на четвертому поверсі, ліве крило, кабінет №49, 50 за адресою Рівненська обл.,  м. Корець, площа Київська, 5. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь