A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

День рятівника

Дата: 17.09.2018 17:05
Кількість переглядів: 562

Фото без опису

17 вересня у Корці відзначили своє професійне свято рятувальники – працівники аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, а також громадяни, які внесли свій внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.

Урочисті заходи пройшли на території  15-тої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівненській області.

З нагоди професійного свята корецьких рятувальників привітали голова райдержадміністрації С.Черній, керуючий справами районної ради В.Олашин, секретар міської ради О.Ясковець, представник від громадськості - В.Кічановська, завідувач клубної установи с.Новий Корець та настоятель Свято-Воскресенського храму УПЦ КП м. Корець прот. Іоан Мациканич.

За високий професіоналізм, сумлінне виконання обов’язків та плідну співпрацю з органами місцевого самоврядування кращі рятувальники були  нагороджені подяками та цінними подарунками, а пожежно-рятувальній частині було вручено у подарунок з нагоди професійного свята миючу машину високого тиску від Корецької міської ради. Районна влада вручила комплект – 13 лицевих масок до апаратів Drager, які придбано за рахунок коштів районного бюджету.

Фото без описуСвої мелодії рятувальникам дарував міський духовий оркестр (керівник Опанасюк В.).

Проте одним з найнесподіваніших подарунків стало виконання пісень «Пожежне братство» та «Маршу пожежних» начальником 15-тої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівненській області Хімічем Ю.В.

Свято вдалося! Шановні рятівники, бажаємо Вам міцного здоров’я, добробуту, родинного щастя, сил та успіхів у вашій сповненій тривог та небезпек службі, нових сил та натхнення у щоденній праці задля підвищення безпеки громадян України!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь