A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути

День молоді 2022

12 серпня 2022 року до Дня МОЛОДІ Відділення соціальної роботи КЗ "Корецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)" Корецької міської ради спільно з службою у справах дітей Корецької міської ради проводить флешмоб "Молодь Кореччини за здоровий спосіб жіття!!! , "Молодь Кореччини проти насилля!!! ", "Ми переможемо!"

17:00 10.08.2022

Результати ЗНО

Кожного року заклади освіти з нетерпінням очікують на результати ЗНО. Цьогоріч формат тестування змінився: діти складали лише українську мову, математику та історію України. Якщо про обов’язкове складання перших двох предметів учні знали заздалегідь, то тестування з історії України стало для багатьох сюрпризом.

12:15 10.08.2022

Інформація в цифрах

З початку повномасштабної війни в Україні з 24.02.2022 по 08.08.2022 в нашій громаді зареєстровано 66 шлюбів, 75 народжень, з них: 43 хлопчиків, 32 дівчаток.

11:55 10.08.2022

Відпочинок в Польщі

ЗЗСО "Корецька гімназія" висловлює щиру подяку Войцеху Боровському, директору Карітас Діецезії Ельблонгської за підтримки Томаша Адр'яна, власника ПП "Інвест Адам" за неоціненну допомогу та оздоровчий відпочинок дітей на берегах Балтійського моря .

11:38 10.08.2022

Відбулось засідання постійних депутатських комісії Корецької міської ради

З метою підготовки пленарного засідання позачергової  30-ї сесії Корецької міської ради, яка відбудеться 12 серпня 2022 року,сьогодні проведено спільне засідання постійних депутатських комісій міської ради:з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку,  податкової та регуляторної політики, інвестицій та міжнародного співробітництва  та з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, соціального захисту, молодіжної політики, зв’язків з політичними партіями та громадськими об’єднаннями, засобами масової інформації; з питань  розвитку промисловості, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, торгівлі, побуту та транспорту, головою якого обрано Валентина Свінціцького, а секретарем- Світлану Виннічук.На засіданні комісій розглянуто 16 питань.

21:38 09.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь