A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Передали військовим медичне авто

Передали військовим медичне авто

Сьогодні Корецька міська рада передала військовій частині А4820, командиром якої є наш земляк (з певних міркувань ім’я не називаємо), автомобіль екстреної медичної допомоги Land Rover Discovery 4. Цей автомобіль нам подарував муніципалітет м. Верне у рамках гуманітарної допомоги, яка надається в межах партнерської угоди між містами Кіріц, Байлеул, Бад-Ессен, Вальц і Верне Федеративної Республіки Німеччина.

16:39 24.01.2024

ПАМ'ЯТАЄМО...

ПАМ'ЯТАЄМО...

Cьогодні роковини загибелі нашого Захисника та Героя, корчанина Ярослава Грилюка, 18 жовтня 1974 року народження. Ярослав загинув  на Донеччині поблизу населеного пункту Павлівка Волноваського району внаслідок отриманого поранення при виконанні бойового завдання захищаючи Батьківщину.  Світлий спомин про мужнього захисника України назавжди залишиться в наших серцях.

15:47 24.01.2024

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

Відповідно до повідомлення ПрАТ "Рівнеобленерго", у зв'язку з ремонтними роботами 28-29 січня 2024 року з 09:00 до 18:00 буде відсутнє електропостачання у м. Корець по вул. Князів Корецьких та вул. Б. Хмельницького (частково).

15:47 24.01.2024

Відбулись засідання постійних депутатських комісій

Відбулись засідання постійних депутатських комісій

23.01.2024 відбулося засідання депутатської постійної комісії з питань розвитку промисловості, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, торгівлі, побуту та транспорту під головуванням Андрія ЧЕКАЛЬСЬКОГО.

15:27 23.01.2024

Просимо всіх жителів Корецької громади пройти опитування!

Просимо всіх жителів Корецької громади пройти опитування!

2024 рік починаємо з оновлення Стратегії розвитку Корецької міської територіальної громади до 2027 року! Просимо всіх жителів Корецької громади пройти опитування з метою визначення основних проблем та шляхів їх вирішення. Нам дуже важлива Ваша думка, яка буде врахована в пріоритетних завданнях Стратегії. 

09:36 23.01.2024

Просимо представників  бізнесу  Корецької громади пройти опитування!

Просимо представників бізнесу Корецької громади пройти опитування!

2024 рік розпочали з плідної роботи над оновленням Стратегії розвитку Корецької міської територіальної громади до 2027 року! Просимо представників  бізнесу  Корецької громади пройти опитування, з метою визначення актуальних проблем та шляхів їх вирішення, а також перспектив розвитку бізнесу в громаді! Нам дуже важлива Ваша думка, яка обов'язково буде врахована в пріоритетних завданнях Стратегії. Щиро дякуємо за Вашу активну участь у житті громади !!! Опитування триватиме до 31.02.2024 року.

09:23 23.01.2024

Про викриття зловмисників

Про викриття зловмисників

Про викриття зловмисників, які створили мережу фішингових сall-центрів на території столиці і ошукали десятки іноземців на майже два мільйони чеських крон, що в еквіваленті складає близько трьох мільйонів гривень та затримання учасників злочинної організації детально читайте за посиланням

08:32 23.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь