A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Щиро вітаємо переможницю районного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій Артемчук Анастасію, ученицю 9 класу ЗЗСО "Корецька гімназія" (вчитель Зінченко Лариса Валентинівна) із зайнятим І місцем.

18:51 20.12.2023

Відтепер в Корецькій громаді діє дитячий простір «Dream Hub»

Відтепер в Корецькій громаді діє дитячий простір «Dream Hub»

У результаті співпраці Корецький Центр дитячої та юнацької творчості ЦДЮТ (директор Орина Витовщик), Благодійний фонд «Рокада» Рівне, УВКБ ООН, за сприяння Простір жіночих можливостей "АктивнаЯ" та підтримки Корецької міської ради, реалізовано проект створення дозвіллєвого, освітньо - інтеграційного простору дружнього до дитини «Dream Hub», який діятиме на базі КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості».

17:47 20.12.2023

Молодь Корецької громади здійснюватиме нагляд за розподілом місцевого бюджету та ресурсами громади

Молодь Корецької громади здійснюватиме нагляд за розподілом місцевого бюджету та ресурсами громади

Нагадаємо, що молодіжна команда нашої громади була відібрана для участі в Проєкті "Нагляд молоді за розподілом бюджетів та ресурсів громад", що виконується ГО "Агенція антикризової підтримки" в рамках Програми "Мріємо та діємо". Програма "Мріємо та діємо" впроваджується фінансовій підтримці Агентства США з міжнародного розвитку (USAID Ukraine - USAID Україна) та виконується IREX у співпраці з Будуємо Україну разом (БУР), Центром "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності" (CSRUkraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та ZincNetwork. Сьогодні нашу громаду відвідав Голова експертної команди з питань місцевих фінансів та бюджету та з питань місцевого самоврядування ГО "Агенція антикризової підтримки" Сергій Яцківський, який спільно з міським головою Людмилою Дмитрук підписали меморандум про співпрацю в рамках проекту. У процесі реалізації проекту команда молодих людей Корецької громади отримає менторську підтримку свого проєкту, який допоможе встановити довіру між мешканцями громади та органами місцевого самоврядування у питаннях розподілу та використання місцевого бюджету. Одночасно, сьогодні відбулась перша робоча зустріч активної молоді громади з регіональним координатором програми «Мріємо та діємо» в Рівненській області Вікторією Постернак в рамках підтримки громад-партнерок в розробці та впровадженні місцевих програм розвитку молоді.

16:44 20.12.2023

ПАМ'ЯТАЄМО...

ПАМ'ЯТАЄМО...

Сьогодні мало б виповнитись 37 років корчанину Тарасу Ляшуку, який загинув 11 серпня 2014 року у боях біля с. Степанівки Шахтарського району Донецької області.

10:40 20.12.2023

Виплати для переселенців у 2024 році: кому з ВПО автоматично продовжать допомогу

Виплати для переселенців у 2024 році: кому з ВПО автоматично продовжать допомогу

Переселенці в Україні наступного року зможуть продовжити отримання допомоги на шестимісячний період. Йдеться про часові межі з 1 лютого по 31 липня 2024-го. Це, зокрема, стосується тих ВПО, які вперше звернулися за призначенням допомоги після 1 серпня і належать до особливо вразливих категорій.

10:38 20.12.2023

УВАГА!

УВАГА!

Відповідно до повідомлення ПрАТ "Рівнеобленерго", 28.12.2023 з 09:00 до 17:00 у зв'язку із обрізанням дерев буде відсутнє електропостачання у м. Корець по вул. Героїв Небесної Сотні частково (від багатоквартирного житлового будинку до кінця вулиці (за Корецьким лісництвом)).

14:36 19.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь