A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Набори для вчителів

Чотири освітні заклади Корецької громади (Корецький ліцей, Корецька гімназія, Новокорецька гімназія та Копитівський ліцей) отримали від Дитячого фонду Організації Об’єднаних Націй (UNICEF) у партнерстві з Громадською організацією «Тех Стартап Скул» благодійну допомогу – 50 наплічників для вчителів, у які входять павербанки, навушники, ліхтарик, світшот.

12:31 31.07.2023

До уваги жителів громади!

Ми всі живемо у непростий час. Війна змінила погляди на життя, речі та світ навколо. Та попри це, у Корецькій міській громаді продовжують вчасно і якісно надаватися комунальні послуги. У оселях є світло, газ, надаються послуги водопостачання та водовідведення, вчасно вивозиться сміття.

10:09 31.07.2023

Щодо особливостей оподаткування в період дії воєнного стану

Головне управління ДПС у Рівненській області інформує,що ДПС України Інформаційним листом № 4 надано роз’яснення щодо норм застосування Закону України від 30.06.2023 №3129-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законоів України щодо особливостей оподаткування в період дії воєнного стану».

08:16 31.07.2023

ЗАХОДИ З НАГОДИ ДНЯ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

У День Української Державності Стела Пам'яті у Корці поповнилася новими іменами - відкрили меморіальні дошки загиблим воїнам-землякам Петру Павловському, Олександру Поліщуку, Івану Борисюку, Юрію Майстренку та Сергію Якубцю.

16:29 28.07.2023

Як отримати реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП)

ГУ ДПС у Рівненській області інформує, що для отримання документу, який засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (картка платника податків) громадяни України подають документи до державної податкової інспекції за своєю податковою адресою (місцем проживання), а ті, які тимчасово перебувають за межами населеного пункту проживання, - до будь-якої ДПІ.

17:05 27.07.2023

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

За повідомленням ПрАТ «Рівнеобленерго», 29 липня 2023 року з 09:00 до 19:00 буде відсутня електроенергія у м. Корець по вул. Українських повстанців.

14:48 27.07.2023

З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА!

Лікарями не стають випадкові люди. Бо так непросто щоденно нести відповідальність за чиєсь здоров’я, а часто й за життя. Так непросто розділяти з кимось біль, але при цьому вселяти надію.

14:44 27.07.2023

ПРО ДОТРИМАННЯ ТРУДОВОГО ЗАКОНОДАВСТВА

Фахівці Управління інспекційної діяльності у Рівненській області провели семінар для працівників Корецької міської ради стосовно дотримання трудового законодавства та низки інших нормативно-правових актів, зокрема:

10:55 26.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь