Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРО БЛАГОДІЙНИЙ ПРОЕКТ "БЕРЕГИНЯ УКРАЇНИ"

ПРО БЛАГОДІЙНИЙ ПРОЕКТ "БЕРЕГИНЯ УКРАЇНИ"

V Національний благодійний проєкт «Берегиня України», організаторами якого є Український інформаційно-видавничий центр «Галактика» та Міжнародний благодійний фонд «Незламна українська нація», висвітлює подяку та вшановує жінок – захисниць, волонтерів, меценатів, благодійників, лікарів, політиків, працівників культури, освітян і всім, хто під час війни досягає значних успіхів та прикладає максимум зусиль для нашої спільної Перемоги.

17:04 24.04.2023

Відбулося спільне засідання постійних депутатських  комісій

Відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій

24.04.2023 відбулося спільне засідання постійних комісій з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, податкової та регуляторної політики, інвестицій та міжнародного співробітництва та з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, соціального захисту, молодіжної політики, зв’язків з політичними партіями та громадськими об’єднаннями, засобами масової інформації під головуванням Валентина Свінціцького та секретаря спільного засідання Світлани Виннічук. На цьому засіданні схвалено проекти рішень міської ради, які розглядатимуться на черговій 39-й сесії 27.04.2023, зокрема: Про результати роботи відділення поліції № 7 Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області за 2022 рік інформував Вадим МЕЛЬНИК, начальник відділення поліції № 7 Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області; Про виконання Програми розвитку освіти Корецької територіальної громади на 2021 – 2023 роки, «Шкільний автобус» на 2021 – 2023 роки» упродовж 2022 року інформувала Наталія ПАЛЮХ, в.о. начальника відділу культури, туризму, молоді та спорту Корецької міської ради. На засіданні схвалено внесення змін до Програми «Шкільний автобус» на 2021 – 2023 роки, відповідно до яких з місцевого бюджету передбачається виділення 900 тис. грн. для співфінансування придбання шкільного автобуса для ЗЗСО «Крилівський ліцей», а також і внесення змін до Програми «Творча обдарованість» на 2023-2026 роки у Корецькій міській територіальній громаді та погодження кошторису та штатного розпису закладу загальної середньої освіти «Новокорецька гімназія» Корецької міської ради.

16:44 24.04.2023

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

ПрАТ «Рівнеобленерго» інформує, що у зв’язку із проведенням ремонтних робіт, 25 квітня 2023 року з 09:00 до 17:00, буде відсутнє електропостачання у м. Корець в мікрорайоні (будинки 5 та 7), вулицях Київській (магазин «Парус»), П. Мирного, М. Українець та Вознюка.

12:42 24.04.2023

ПРИВІТАННЯ

ПРИВІТАННЯ

За багаторічну сумлінну працю на користь Корецької громади у галузі енергетики, високий професіоналізм, ініціативність і відданість справі та з нагоди прийдешнього 60-річчя від Дня народження секретар Корецької міської ради Валентина ПАВЛЮК вручила державному інспектору з енергетичного нагляду відділу енергетичного нагляду Управління Держенергонагляду у Рівненській області Ігору МЕДЯНОМУ Почесну Грамоту Корецької міської ради!

12:39 24.04.2023

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

ПрАТ «Рівнеобленерго» інформує, що у зв’язку із проведенням ремонтних робіт, 25 та 26 квітня 2023 року з 09:00 до 19:00, буде відсутнє електропостачання у м. Корець по вул. Українських повстанців (частково), вул. Назарія Ілюка, вул. Короткій, вул. Довгій, вул. Шевченка (частково), вул. Поштовій та пров. Поштовому (частково).

16:04 19.04.2023

БЕРЕЖІТЬ ДОВКІЛЛЯ І СВОЄ ЗДОРОВЯ – НЕ ВИПАЛЮЙТЕ СУХОСТІЙ!!!

БЕРЕЖІТЬ ДОВКІЛЛЯ І СВОЄ ЗДОРОВЯ – НЕ ВИПАЛЮЙТЕ СУХОСТІЙ!!!

 Кожного дня рятувальники ДСНС ліквідовують загоряння на відкритих місцевостях. Здебільшого їх причиною є саме людський фактор спричинений необережним поводженням з вогнем чи навмисні підпали.В умовах повномасштабної війни в Україні такі пожежі стають додатковим навантаженням на рятувальників ДСНС. Замість ліквідації наслідків воєнної агресії рф і порятунку людей, вони змушені виїжджати на гасіння сухостою.  Наголошуємо, що за випалювання сухої рослинності передбачена адміністративна а в окремих випадках і кримінальна відповідальність!

09:09 19.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь