A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРОСИМО ЗВЕРНУТИ УВАГУ!

ПРОСИМО ЗВЕРНУТИ УВАГУ!

За інформацією, існує можливість здійснення аварійних відключень електроенергії. Точно, це сьогодні сказати ніхто не може, але потрібно підготуватись до різких змін в подачі енергопостачання. Зарядіть павербанки, ліхтарики; підготуйте свічки; зробіть запаси води та провізії. А головне, зробіть запаси надії та віри і ми переможемо в цій не справедливій війні!

12:51 29.12.2022

УВАГА!

УВАГА!

Надійшла інформація, що до дому повертається тіло нашого Героя, Омельчука Юрія.

12:49 29.12.2022

У Рівненському районі діятимуть нові перепустки для транспорту під час комендантської години

У Рівненському районі діятимуть нові перепустки для транспорту під час комендантської години

ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ УСІХ ФОРМ ВЛАСНОСТІ, ФІЗИЧНИХ ОСІБ-ПІДПРИЄМЦІВ У Рівненському районі діятимуть нові перепустки для транспорту під час комендантської години У грудні завершується дія перепусток Рівненської РВА, котрі були видані з 24 лютого. З нового року діятиме новий Порядок виготовлення, видачі та заміни перепусток на території Рівненського району для пересування під час комендантської години. Так, з 1 січня 2023 року перепустки у Рівненському районі будуть надаватися особам, які керують транспортними засобами, лише для виконання повноважень, пов’язаних із функціональною необхідністю. Перепустки, видані Рівненською районною військовою адміністрацією, діятимуть у межах Рівненського району. Для отримання перепусток Рівненської РВА, які діють у межах Рівненського району, керівникам підприємств, установ, організацій тощо необхідно заповнити письмову заяву та додаток до неї. Заяву та додаток до неї потрібно надіслати в електронному вигляді до Рівненської районної військової адміністрації на електронну адресу: rivnenskarda@rv.gov.ua: сканкопії у форматі PDF письмової заяви (у разі необхідності додати підтвердні документи), а також додаток – у форматах PDF та Excel. Рішення щодо видачі перепусток приймається після розгляду зазначених вище документів з урахуванням отриманих обґрунтувань. Виписка перепусток здійснюється на підставі погоджених документів. Про їх готовність повідомляється у телефонному режимі контактній особі, яка зазначена у заяві. Відповідальні особи отримують перепустки під особистий підпис у журналі за умови пред’явлення документа, що засвідчує особу (спеціальний статус). КОНТАКТНІ ТЕЛЕФОНИ Рівненської районної військової адміністрації щодо видачі, повернення, заміни перепусток: (0362) 636 091, (0362) 627 600. З питань отримання перепусток, які діють у межах області, потрібно звертатись у Рівненську обласну військову адміністрацію.

12:27 29.12.2022

ЗАГИБЛОГО ЗАХИСНИКА ВІТАЛІЯ ВОЗНЮКА НАГОРОДЖЕНО ОРДЕНОМ "ЗА МУЖНІСТЬ" ІІІ СТУПЕНЯ ПОСМЕРТНО.

ЗАГИБЛОГО ЗАХИСНИКА ВІТАЛІЯ ВОЗНЮКА НАГОРОДЖЕНО ОРДЕНОМ "ЗА МУЖНІСТЬ" ІІІ СТУПЕНЯ ПОСМЕРТНО.

Відповідно до Указу Президента України від 17.06.2022 №418/2022 «Про відзначення державними нагородами України», за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України та вірність військовій присязі, нашого загиблого земляка із с. Залізниця Вознюка Віталія Володимировича нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно. Віталій загинув у квітні, захищаючи Батьківщину.

15:41 28.12.2022

ГРОМАДА ОТРИМАЛА ГЕНЕРАТОР ВІД ПОЛЬСЬКИХ ДРУЗІВ

ГРОМАДА ОТРИМАЛА ГЕНЕРАТОР ВІД ПОЛЬСЬКИХ ДРУЗІВ

Сьогодні до нашої громади доставили генератор потужністю 100 кВт, переданий від польського міста-побратима Бихави Люблінського воєводства. В сучасних умовах – надзвичайно актуально. Він забезпечуватиме потреби КНП «Корецька міська лікарня».

14:40 28.12.2022

ПОЖЕЖНЕ СПОРЯДЖЕННЯ ДЛЯ МПК С. УСТЯ

ПОЖЕЖНЕ СПОРЯДЖЕННЯ ДЛЯ МПК С. УСТЯ

Сьогодні в Устянський старостат для забезпечення потреб місцевої пожежної команди с. Устя передали пожежний автомобіль, який вже пройшов перереєстрацію, а передали нам його друзі поляки.

12:30 28.12.2022

Чи оподатковується благодійна допомога, яка виплачується благодійниками, які внесені до Реєстру або у порядку Закону № 5073, на користь військовослужбовців – учасників бойових дій?

Чи оподатковується благодійна допомога, яка виплачується благодійниками, які внесені до Реєстру або у порядку Закону № 5073, на користь військовослужбовців – учасників бойових дій?

Благодійна допомога, яка виплачується благодійниками, у тому числі фізичними особами, які внесені до Реєстру або у порядку Закону України від 05 липня 2012 року № 5073-VI «Про благодійну діяльність та благодійні організації», на користь військовослужбовців – учасників бойових дій, не оподатковується у будь-якій сумі (вартості), за умови, що така сума (вартість) отриманої благодійної допомоги витрачається учасниками бойових дій виключно:

08:26 28.12.2022

Разом до перемоги!

Разом до перемоги!

Мешканці Гвіздівського старостинського округу активно працюють - готують допомогу на Бахмут!

08:24 28.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь