A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути

У ХАРАЛУЗІ ВІДКРИЛИ МЕМОРІАЛЬНУ ДОШКУ ЗАГИБЛОМУ ВОЇНУ НАЗАРІЮ ІЛЮКУ

Відкриття меморіальної дошки захиснику Назарію Ілюку відбулося у Харалузі 4 грудня. Встановили її на фасаді школи, у якій навчався Герой. Ще раз вшанувати пам’ять полеглого воїна прибули рідні, друзі, односельці, керівництво громади та старостинського округу, військові.

18:34 03.12.2022

В ЗЗСО "КОРЕЦЬКА ГІМНАЗІЯ" НАГОРОДИЛИ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ "ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР- ТЕРИТОРІЯ ДОБРОТИ"

Вчора в ЗЗСО "Корецька гімназія" відбулося нагородження грамотами та подарунками учасників обласного конкурсу "Інклюзивно-ресурсний центр - територія доброти", організований Національною дитячою радою. Особливі дітки прийняли у ньому активну участь. Конкурс проводився у січні-лютому цього року. Начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Корецької міської ради Силін Роман Володимирович особисто разом із директором Корецького ІРЦ Дець Ніною вручали відзнаки та іменні подарунки для діток. Однак не лише відзначалися дітки. Не обминули увагою і тих наставників, помічників, які втілили дитячі задуми в творчі роботи. Це асистенти вчителів. Їм були вручені Подяки від Національної дитячої ради, дирекції Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти за підписом директора Алли Черній. Це стало приємною несподіванкою... Також нагородили Дипломом за організацію інклюзивного освітнього простору, вагомий внесок у розвиток інклюзивної освіти на Рівненщині директора гімназії.

11:57 02.12.2022

АУКЦІОН

Виконавчий комітет Корецької міської ради проводить аукціони з продажу (приватизації) об’єктів комунального майна Корецької міської територіальної громади.

16:42 01.12.2022

Проведено засідання координаційної ради з питань забезпечення рівних прав жінок та чоловіків

Сьогодні під  головуванням Юрія Добровольського, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, проведено засідання координаційної ради з питань забезпечення рівних прав жінок та чоловіків, запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, яке приурочене до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»!

15:12 30.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь