A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути

З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ ХРИСТИЯН ЗАХІДНОГО ОБРЯДУ!

З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ ХРИСТИЯН ЗАХІДНОГО ОБРЯДУ!

Різдво Христове - особливе свято, яке наповнює наші душі теплом і милосердям. Вітаю отця Томаша , всіх парафіян костелу св.Антонія! Здоров'я вам та Божого благословіння! Світлих та спокійних святкових днів! Перемоги та миру Україні!

08:19 25.12.2022

На сесії Корецької міської ради затвердили новий генеральний план міста.

На сесії Корецької міської ради затвердили новий генеральний план міста.

На пленарному засіданні 34-ї чергової сесії депутати Корецької міської ради проголосували за затвердження містобудівної документації «Генеральний план та план зонування міста Корець Рівненської області. Генеральний план міста розроблено Рівненською філією ДП «ДІПРОМІСТО» з ціллю аналізу можливостей і напрямків економічного і просторового розвитку населеного пункту, розміщення основних об’єктів, збереження історико-культурної спадщини, збереження зелених зон, парків. Це стратегічний документ, у якому окреслено розвиток міста на найближчі десятиліття.

16:17 22.12.2022

З ДНЕМ ЕНЕРГЕТИКА!

З ДНЕМ ЕНЕРГЕТИКА!

Ви відновлюєте електропостачання після ракетних ударів, працюєте попри негоду, і вдень, і вночі, без вихідних… І вийдете на свою зміну сьогодні у своє професійне свято — День енергетика.

09:04 22.12.2022

НОВИНИ У СФЕРІ ОСВІТИ

НОВИНИ У СФЕРІ ОСВІТИ

В рамках державної програми "Шкільний автобус" в листопаді цього року придбали шкільний автобус для Копитівського ліцею, співфінансування з бюджету громади 700 тис. Автобус який придбали в 2021 році передали в Головницьку гімназію. Від дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ в заклад передали набір "Школа в коробці"- канцелярське приладдя:крейду, ручки, олівці, лінійки, зошити та ін. Сьогодні в гімназію передали трьохфазний генератор, щоб під час навчального процесу, в разі необхідності, підтримувати тепло та світло. Все буде добре!

17:01 21.12.2022

Відбулося спільне засідання постійних комісій

Відбулося спільне засідання постійних комісій

19.12.2022 відбулося спільне засідання постійних комісій з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, податкової та регуляторної політики, інвестицій та міжнародного співробітництва та з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, соціального захисту, молодіжної політики, зв’язків з політичними партіями та громадськими об’єднаннями, засобами масової інформації під головуванням Валентина Свінціцького та секретаря спільного засідання Світлани Виннічук.

15:22 19.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь