A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулася чергова сесія Корецької міської ради

Відбулася чергова сесія Корецької міської ради

24.11.2022 відбулося пленарне засідання 33-ї чергової сесії Корецької міської ради. Розглянуто 46 питань, в тому числі: 18 земельних. Зокрема: про затвердження фінансового плану КНП «Корецька міська лікарня» на 2023 рік; про Програму фінансової підтримки  та про погодження штатного розпису зазначеного підприємства на 2023 рік. Затверджено  ряд програм  та внесення змін до них, які є складовими Програми економічного та соціального розвитку та Стратегії розвитку Корецької територіальної громади: 

16:54 24.11.2022

МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ПІДПРИЄМЦІВ!

МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ПІДПРИЄМЦІВ!

До Вашої уваги перелік можливостей для бізнесу, серед яких гранти, пільгові кредити, стажування, бізнес-інкубатори та державні програми підтримки. 

16:32 24.11.2022

МІНІМАЛЬНЕ ПОДАТКОВЕ ЗОБОВ'ЯЗАННЯ НА ПАЙ

МІНІМАЛЬНЕ ПОДАТКОВЕ ЗОБОВ'ЯЗАННЯ НА ПАЙ

Діюче законодавство передбачає, що з 2023 року власникам або користувачам земельних ділянок треба буде починати сплачувати мінімальне податкове зобов’язання (МПЗ) за свій пай.

09:31 23.11.2022

Відбулося засідання постійних депутатських комісій Корецької міської ради

Відбулося засідання постійних депутатських комісій Корецької міської ради

22.11.2022 відбулося спільне засідання постійних комісій з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку,  податкової та регуляторної політики, інвестицій та міжнародного співробітництва та  з питань освіти, культури, охорони  здоров’я, спорту,  соціального захисту, молодіжної  політики, зв’язків з  політичними  партіями та  громадськими  об’єднаннями, засобами  масової   інформації під головуванням Валентина СВІНЦІЦЬКОГО, а також постійної комісії з питань розвитку промисловості, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, торгівлі, побуту та транспорту під головуванням Андрія ЧЕКАЛЬСЬКОГО.                                                                                                                             На цих засіданнях схвалено проекти рішень міської ради, які розглядатимуться на черговій 33-й сесії 24.11.2022. Зокрема, про затвердження фінансового плану КНП «Корецька міська лікарня» на 2023 рік; про Програму фінансової підтримки  та про погодження штатного розпису зазначеного підприємства на 2023 рік. Рекомендовано схвалити на пленарному засіданні міської ради проекти програм  та внесення змін до них, які є складовими Програми економічного та соціального розвитку та Стратегії розвитку Корецької територіальної громади: 

09:20 23.11.2022

5 новеньких шкільних автобусів для громад Рівненщини

5 новеньких шкільних автобусів для громад Рівненщини

Сьогодні разом з головою Рівненської обласної ради Андрієм Караушем вручили ключі від транспортних засобів Гощанській, Корецькій, Тараканівській та Володимирецькій громадам. Остання отримала два автобуси.

17:35 22.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь