A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Суми коштів або вартості майна, переданих як благодійність неприбутковим організаціям під час воєнного стану, можна включити до податкової знижки

Суми коштів або вартості майна, переданих як благодійність неприбутковим організаціям під час воєнного стану, можна включити до податкової знижки

Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що відповідно до пп. 14.1.170 п. 14.1 ст. 14 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) податкова знижка для фізичних осіб, які не є суб’єктами господарювання, – документально підтверджена сума (вартість) витрат платника податку – резидента у зв’язку з придбанням товарів (робіт, послуг) у резидентів – фізичних або юридичних осіб протягом звітного року, на яку дозволяється зменшення його загального річного оподатковуваного доходу, одержаного за наслідками такого звітного року у вигляді заробітної плати та/або у вигляді дивідендів, у випадках, визначених ПКУ.

08:21 17.08.2022

Вітаємо Давида з призовим місцем!

Вітаємо Давида з призовим місцем!

Молодість - це не просто певний період у житті людини, а ще й особливий стан душі. Тому День молоді вважається святом творчості, енергії, пізнання та реалізації найсміливіших задумів.

15:59 15.08.2022

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

Сьогодні відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Корецької міської ради під головуванням міського голови - голови комісії Людмили ДМИТРУК. На засіданні розглянуто 4 питання: ухвала Корецького районного суду Рівненської області про надання висновку щодо позбавлення батьківських прав жителя смт. Мізоч Рівненського району Рівненської обл. відносно його малолітнього сина, жителя Корецької громади; ухвала Корецького районного суду Рівненської області про надання висновку з приводу спору щодо визначення місця проживання дітей; звернення про розв’язання спору щодо участі у житті дитини; заява про надання дозволу на вчинення правочину.

15:54 15.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь