A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути

УВАГА!

УВАГА!

Відповідно до повідомлення ПрАТ «Рівнеобленерго», у зв’язку із проведенням ремонтних робіт, 18 та 19 вересня 2023 року з 09:00 до 18:00 буде відсутнє електропостачання у м. Корець по наступних вулицях: Берездівська, Коротка, Січових Стрільців, Б. Хмельницького, Костельна (частково), Київська (від магазину «Вацак» до друкарні).

12:38 13.09.2023

ПРО ПОПЕРЕДЖЕННЯ ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА

ПРО ПОПЕРЕДЖЕННЯ ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА

Питання попередження домашнього насильства в Україні не нове і набуло актуальності ще до ратифікації Стамбульської Конвенції, норми якої захищають не тільки жінок, а застосовуються до всіх жертв насильства в мирний час і в ситуаціях збройного конфлікту, що сьогодні надзвичайно важливо для нашої держави в умовах збройної агресії росії в Україні.

11:11 13.09.2023

ПРО ПРОТИДІЮ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

ПРО ПРОТИДІЮ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

Кожен другий українець готовий прийняти принаймні одну ризиковану пропозицію, яка може привести до потрапляння в ситуації експлуатації, торгівлі людьми або насильства (за даними дослідження МОМ, 2022 рік).

11:24 12.09.2023

Підприємців запрошують на практикуми по встановленню безкоштовних програмних РРО

Підприємців запрошують на практикуми по встановленню безкоштовних програмних РРО

ГУ ДПС в Рівненській області запрошує підприємців, які мають намір працювати з безкоштовним ПЗ ПРРО ДПС, на практикуми по встановленню таких ПРРО. Практикуми проходять щосереди о 10-00 в приміщенні ГУ ДПС в Рівненській області за адресою: м.Рівне, вул.Відінська, 12. В ході практикуму працівники ГУ ДПС допоможуть зареєструвати: - господарську одиницю, - програмний РРО (касу), - касира. Для цього необхідно мати з собою: електронний цифровий підпис або електронні печатки у кількості, що відповідає кількості касирів, які будуть працювати на ПРРО, телефон, планшет, ноутбук, на який буде встановлюватись ПРРО ДПС. Для максимальної зручності підприємців та забезпечення оптимальної кількості учасників проводиться попередній запис. Записатись можна : - за телефонами (0362) 692-628, 692- 566, 063-851-84-94, - залишивши заявку через комунікаційну податкову платформу: rv.ikc@tax.gov.ua  

10:58 12.09.2023

Державна регуляторна служба України налаштована скоротити до мінімуму документообіг з органами влади

Державна регуляторна служба України налаштована скоротити до мінімуму документообіг з органами влади

Державна регуляторна служба України налаштована скоротити до мінімуму документообіг з органами влади, прибравши зайві форми звітності. З цією метою Служба проводить опитування для підприємців, з уточненням, які саме форми звітності є зайвими чи обтяжливими для їхньої діяльності.

10:41 12.09.2023

До уваги! Виїзний прийом громадян у Користівському старостаті!

До уваги! Виїзний прийом громадян у Користівському старостаті!

15 вересня 2023 року вібудеться виїзний прийом громадян Корецьким міським головою Людмилою Дмитрук та спеціалістами ради в Користівському старостаті із земельних питань,  соціального захисту населення, захисту прав та інтересів дітей, благоустрою та іншого за наступним графіком:

09:48 11.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь