A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Робочий візит представників Рівненського регіонального офісу Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Робочий візит представників Рівненського регіонального офісу Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Сьогодні з робочим візитом Корецьку громаду відвідали представники Рівненського регіонального офісу Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» на чолі з регіональним координатором Русланою Стасюк.

16:03 04.09.2023

Ультрамарафонець з Нідерландів біжить до Києва, аби допомогти - назбирати коштів для закупівлі автомобілів швидкої допомоги ЗСУ.

Ультрамарафонець з Нідерландів біжить до Києва, аби допомогти - назбирати коштів для закупівлі автомобілів швидкої допомоги ЗСУ.

Свій забіг Боас Крагтверк розпочав 22 липня з Амстердаму. Сьогодні його зустрічала Кореччина. Було тепле спілкування та підписи на прапорах, які згодом будуть передані дипломатам чотирьох держав. Також бігун і його команда виявили бажання оглянути замок князів Корецьких. А по тому знову продовжили свій забіг. Кінцева точка марафону - Київ.

14:01 04.09.2023

ТРИВАЄ РЕМОНТ ДОРОЖНЬОГО ПОКРИТТЯ У ГРОМАДІ

ТРИВАЄ РЕМОНТ ДОРОЖНЬОГО ПОКРИТТЯ У ГРОМАДІ

Тривають роботи з ремонту дорожнього покриття автомобільних доріг загального користування: О 180901 (Корець – В.Межиричі – Вовкошів) на ділянці від м. Корець до с. Даничів, О 180911 (Корець – Гвіздів), О 180908 (Корець – Старий Корець) та проведено грейдерування та вкатування дороги О 180914 (Топча – /О 180901/).

11:51 04.09.2023

Припинення газопостачання у частині м. Корець

Припинення газопостачання у частині м. Корець

Здолбунівське відділення АТ «Рівнегаз» доводить до Вашого відома, що 4 вересня 2023 року з 8-00 та до завершення запланованих робіт буде проведено припинення газопостачання частини м. Корець ( вул. та пров. Старомонастирський, вул. Надрічна, вул. Монастирська, вул. Шкільна, вул. Корчик та вул. Фабрична; багатоквартирні будинки, що навпроти ощадбанку і на перехресті вул. Фабрична-Київська; Також багатоквартирний будинок по вул. Київська, 67, навпроти Укртелекома), в зв'язку з проведенням технічного обслуговування газових мереж та виконання планових ремонтних робіт на них для забезпечення безперебійного та безаварійного газопостачання.

13:41 03.09.2023

ВІТАЄМО ЩАСЛИВУ МАМУ!

ВІТАЄМО ЩАСЛИВУ МАМУ!

Щаслива мама, жителька с. Богданівка Бобер Тетяна Петрівна отримала подарунок від голови Рівненської ОВА Віталія Коваля. Подарунок дівчинці, народженій в Рівненському перинатальному центрі напередодні Дня Незалежності України передали заступник міського голови Юрій Добровольський та староста села Іван Давидович.

12:49 01.09.2023

ПАМ'ЯТАЄМО...

ПАМ'ЯТАЄМО...

Сьогодні в центрі села Крилів зібрались мешканці, учні та вчителі ЗЗСО «Крилівський ліцей», керівництво громади, щоб вшанувати пам’ять загиблих хлопців-крилівчан, які ціною власного життя захищали незалежність, цілісність та суверенітет України, захищали кожного з нас.

14:57 31.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь